BbeDrift och Framgång

23.07.2022

Ett år; priset bestämmer du själv. Tio träffar i viktiga teman. Därefter en Mastermind i en grupp a 3-7 personer som träffas två gånger i månaden, 90 min och hjälps åt att nå Framgång. Var och en i sitt Gebit. Se mer info nedan;  Tryck HÄR för att lyssna

Kursens startar upp en Mastermind när del ett ar avslutad;

En bra ide är allt det tar!. Jag hjälper personer som "är redo" att tänka och handla rätt. Det leder till frid i sinne, inre harmoni, bättre förståelse, bättre ekonomi och bättre relationer med andra.

Redskap; En bok + 10 träffar och därefter en Mastermind under ett år. 

Pris; Du bestämmer hur mycket du vill betala för det. Pengar tillbaka garanti (är du inte nöjd och har gått igenom kursen är du garanterad pengarna tillbaka).

Först måste du ta reda på vad du önskar av livet, om du är redo kommer du plocka upp hemligheterna som är dolda i boken och kommer kunna applicera dem i våra tio kursträffar. Livet efter det är för alltid bättre. Boken vi använder är en oas i en öken av tappat hopp. För att vara redo; Du är nu medveten om att ditt resultat i livet är resultatet av dina tankar och handlingar fram tills nu.

Det finns ingenting som heter någonting för ingenting. Du kan inte få priset av den här kursen om du inte är villig att betala priset, även om priset är mindre än resultatet av kursen.

Priset kan inte ges bort det kan inge ges till någon som inte söker den. Det går inte köpas för pengar. Resultatet kommer i två delar. Den ena delen är på grund av dig att du är redo. Det har inte med kunskap att göra.

Det finns människor som inte har gått i skolan men blir framgångsrika och rika både andligt och ekonomiskt. Den andra delen: Determination att acceptera om den mindre än resultatet.

Du lär dig. Vad du ska göra och hur du ska göra det! Allt du önskar och vill att inkomst har haft början i en ide. Den andra delen lämnar de du kan göra.

Lär av historien. Framgång kommer efter att du helt gett upp. (Konstigt nog). En bra idé är allt som behövs. När framgång kommer, kommer den med en sådan fart och hast att man blir överraskad och undrar vart den höll sig gömd tidigare. När vi börjar tänka och växa oss rika. Ser vi att rikedom börjar med "Rätt tankar" men definierad och klart mål och vetenskap att inte ge upp!. Oavsett om det betyder hårt eller lätt jobb. Så fort du behärskar konsten att träna den här filosofin att "tänka bra", att ha ett framgångs medvetandet. Bokens mål är att styra ett misslyckande medvetandet till ett framgångsmedvetandet.

Ett annat fel som ofta görs är i en svaghet bland människor är att mäta allt och alla och mäta de genom sina egna intryck och trosföreställningar, tankar utifrån sina egna begränsande trosföreställningar, vilka kan handla om fattigdomstankar eller misslyckande eller hinder.

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar